Verhuur en verkoop van professionele chocolade fonteinen
 

Professionele suikerspin huren


professionele-suikerspinmachine-huren.jpg

Bent u ook nog op zoek naar een ander origineel en leuk idee voor een verjaardag, een communiefeest of kinderfeest? Of wenst u graag uw gasten te trakteren op een zoete afsluiter tijdens uw trouwfeest? Kinderen, maar ook volwassenen zullen naar hartelust smullen van onze suikerspinmachine.

Suikerspin maken is trouwens helemaal niet zo moeilijk. Belangrijk is wel dat u hiervoor een professioneel toestel gebruikt, dat snel de juiste temperatuur bereikt en dat warm genoeg wordt. Het gebruik van de juiste suiker en stokjes is ook niet te onderschatten als u wil dat alles vlekkeloos verloopt.

Alle toebehoren zoals gearomatiseerde suiker en stokjes bieden wij aan voordelige prijzen aan. Onze suikerspin machine is ideaal voor grote evenementen, maar bovendien ook uitermate geschikt voor kleinere feestjes en trouwfeesten van 10 tot 150 personen.

 


 

suikerspin-floss-boss.jpg

Verhuur suikerspinmachine

Dit is een suikerspinmachine met een ideale capaciteit, en een spinkop uit één ring inclusief verwarmingselement. Deze machine is uitgevoerd met een roze gespoten metalen kast.

Het model dat wij verhuren is een tafelmodel. Deze machines nemen weinig plaats in en kunnen gemakkelijk op een tafel geplaatst worden zodat u ze op werkhoogte kunt bedienen.

  • Capaciteit: 60-75 suikerspinnen per uur
  • Verbruik: ca. 1100 Watt
  • De bak is van kunststof voor betere hechting van de suiker

Prijzen

  • Huurprijs per dag 65 €
  • Brengen, opstellen, afhalen en schoonmaak: vanaf 45 €

 

Meer informatie over de suikerspinmachine?

Tel: 0492/85.17.17
Mail:
info@chocolade-fonteinen.be