Vrijblijvende info: +32492851717 | info@chocolade-fonteinen.be
Exclusief verdeler Sephra België | Snelle verzending | Ruime voorraad

Accessoires chocoladefontein

Chocoladefontein

Accessoires

Sephra Twin surround LED

Met LED verlichte surround geschikt voor 2 kleine chocoladefonteinen van het type Legend. 

Hoogte: 27 cm
Diameter fontein: 28,5 cm

Prijs: 716 € (excl BTW)

Plexi surround LED Cortez & Aztec chocoladefontein

Ronde surround met LED verlichting, bestaande uit twee helften die je tegen elkaar kan schuiven. Een voordeel is dat u op deze manier enkel 1 helft kan gebruiken bij plaatsgebrek, of beide helften kan gebruiken indien u twee fonteinen heeft staan.

Hoogte: 27 cm
Breedte: 80 cm

Prijs: 860 € (excl BTW)

Plexi surround LED Montezuma & The Sephra chocoladefontein

Ronde surround met LED verlichting, bestaande uit twee helften die je tegen elkaar kan schuiven. Een voordeel is dat u op deze manier enkel 1 helft kan gebruiken bij plaatsgebrek, of beide helften kan gebruiken indien u twee fonteinen heeft staan. Geschikt voor de chocoladefontein van 86 of 112 cm.

Hoogte: 27 cm
Breedte: 109 cm

Prijs: 990 € (excl BTW)

Draagtas Sephra Legend chocoladefontein

Handige draagtas voor de Legend chocoladefontein. Standaard wordt de Legend chocoladefontein geleverd in een kartonnen doos met voorgevormde isomo waar de onderdelen perfect in passen. 


Prijs: 45 € (excl BTW)

Wind guard Cortez

Uw gasten wensen een feestje te houden in de tuin? Dan is deze wind guard absoluut nodig. Een handig deurtje geeft toegang tot de chocoladefontein.

Hoogte: 43 cm
Breedte: 37 cm
Gewicht: 6,3 kg

Prijs: 328 € (excl BTW)

Wind guard Aztec

Uw gasten wensen een feestje te houden in de tuin? Dan is deze wind guard absoluut nodig. Een handig deurtje geeft toegang tot de chocoladefontein. 

Hoogte: 59 cm
Breedte: 37 cm
Gewicht: 6,3 kg

Prijs: 357 € (excl BTW)

Wind guard The Sephra

Uw gasten wensen een feestje te houden in de tuin? Dan is deze wind guard absoluut nodig. Een handig deurtje geeft toegang tot de chocoladefontein. Staat de grote chocoladefontein permanent op uw buffet en wenst u de kinderen te behoeden van vuile kleren? Ook binnenshuis kan deze wind/sneeze guard dienen.

Hoogte: 89 cm
Breedte: 46 cm
Gewicht: 9 kg

Prijs: 573 € (excl BTW)

Opvangrooster fruit en koekjes 

Dankzij dit rooster kan je makkelijk fruit en andere uit de onderste bassin halen. Geef fruit en zoetigheden geen kans om samen met de chocolade in rond te gaan door deze rvs opvangroosters. 

Prijs: 110 € (excl BTW)

Drip guard

Heeft u graag dat de tafel of toonbank ordelijk blijven, dan kan u onze drip gaurd op de onderste schaal leggen. Druppels krijgen minder kans om op de dippings te vallen en alles blijft netjes op het aanrecht.

Prijs: 573 € (excl BTW)