Vrijblijvende info: +32492851717 | info@chocolade-fonteinen.be
Exclusief verdeler Sephra België | Snelle verzending | Ruime voorraad
Chocoladefontein Colmar & Crocodile restaurants
9 november 2017 admin

Chocoladefontein Colmar & Crocodile restaurants

Posted in Chocoladefontein
colmar-chocoladefonteinen

Chocolade-fonteinen.be leverde en installeerde in elk van de Belgische en Franse vestigingen van Colmar en Crocodile een professionele chocoladefontein. De chocoladefonteinen zijn 7 dagen op 7 tijdens de openingsuren beschikbaar via het uitgebreide dessertenbuffet.

Colmar staat voor overvloed, gezelligheid, versheid. In de jaren ’70 werd de start gegeven met het openen van een selfservice, Colmar en een luxe restaurant, Max. Jaren na elkaar werden de selfservices uitgebreid in de stadscentra. Enige tijd later werden ze één voor één gesloten en werd er strategisch gekozen voor een ‘Buffet & Grill’ concept op diverse uitvalshoeken van grotere steden.

Colmar heeft voortdurend het concept aangepast aan de evoluerende maatschappij waardoor Colmar op vandaag staat voor het gemakkelijk bereikbaar restaurant,waar “à volonté” kan gekozen worden uit verse buffetten (voor– en nagerecht). Colmar biedt ook een een eenvoudige kaart aan vol traditionele gerechten, dagelijks bieden wij u ook enkele dagsuggesties aan. Ons drankenbuffet zit steeds bij de prijs inbegrepen!

Elke klant kan zichzelf zoveel keer bedienen als hij zelf wil. Kies uw menu formule met voorgerechten buffet, dranken à volonté en dessertenbuffet. Er is keuze in overvloed!

Meer informatie over Colmar restaurants kan je hier vinden: www.colmar.be