Vrijblijvende info: +32492851717 | info@chocolade-fonteinen.be
Exclusief verdeler Sephra België | Snelle verzending | Ruime voorraad
Onze grote chocoladefontein op Studio TVL in Limburg
9 november 2017 admin

Onze grote chocoladefontein op Studio TVL in Limburg

Posted in Chocoladefontein
chocoladefontein studioTVL Limburg

Vrijdag was het internationale vrouwendag. Om dat te vieren, moesten er lekkere dingen in de studio zijn. We konden rekenen op de onderneemsters van Cavalicious, er was een gerechtje met hoog bistronomie-gehalte én we hadden een reuze chocoladefontein!

Ereprofessor Marcel De Cleene wist ons te vertellen dat chocolade wel degelijk een afrodisiacum is, maar dat je er wel 13 kilogram van moet eten vooraleer je het zou voelen. Dat hebben we maar niet gedaan, maar toch was de verleiding groot om onze vinger onder de fontein te houden.

Ook acteur Mathias Sercu bekende dat hij een snoeper is en verzot is op chocolade. Hij lichtte ook al een tipje van de sluier over de één-serie die hij aan het schrijven is. De reeks die pas subsidies heeft gekregen zal Marsman heten en waarschijnlijk zal Jurgen Delnaet de hoofdrol spelen. Hopelijk is de reeks ook om de vingers van af te likken!

Wij hebben vooral genoten van de immers charmante gastvrouw Cynthia Reekmans, en denken met veel plezier terug aan de live opnames in de studio, waar onze chocoladefontein in het middelpunt van de belangstelling stond.

Alle info op http://studiotvl.tvl.be